Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κα Νίκη Αναστασίου, τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Ολυμπιακών Κατηγοριών στην Περιφέρεια κ. Αντώνη Δημητρακόπουλο και τον Υπεύθυνο Προβολής και Ψηφιακής Τεχνολογίας κ. Απόστολο Παπαθανασίου για την τιμητική παρουσία τους στον ετήσιο χορό του Ομίλου μας και την απονομή του Πρωταθλήματος 2025. Η παρουσία τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ουσιαστική στήριξη στο έργο και τις προσπάθειες της ιστιοπλοϊκής μας κοινότητας.
Στη συνέχεια, ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Στερεάς Ελλάδας κ. Αναστάσιο Βελισσαρίου, τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Πάνου για την παρουσία και τη διαχρονική τους στήριξη στις δράσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας.
Παράλληλα, ευχαριστούμε όλους τους κυβερνήτες, τα πληρώματα και τους φίλους του Ομίλου που με τη συμμετοχή και τη στήριξή τους τίμησαν τον ετήσιο χορό και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της βραδιάς.
Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στα παιδιά του τριγώνου και στον προπονητή μας για τη συνεχή προσπάθεια, την αφοσίωση και το ήθος που επιδεικνύουν, αποτελώντας το μέλλον της ιστιοπλοΐας και πηγή υπερηφάνειας για τον Όμιλό μας.



