ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Ι.Ο.Χ. 2015

 

Οι πρωϊνές ώρες, λίγο πριν το ξημέρωμα της 25ης Ιανουαρίου, βρήκαν τους ιστιοπλόους του ομίλου να διασκεδάζουν ακόμα στον φιλόξενο χώρο του κέντρου «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» στην παραλία «ΑΛΥΚΕΣ».

Οι απόφοιτοι των σχολών ανοιχτής θάλασσας  – βασικής εκπαίδευσης και αγωνιστικής ιστιοπλοϊας – πήραν τα πτυχία τους από τον εκπαιδευτή του ομίλου κ. Α. Ορφανό. Πτυχία δόθηκαν επίσης στους μικρούς ιστιοπλόους του τμήματος τριγώνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπολιμενάρχης του λιμεναρχείου Χαλκίδας κ. Σαραγλής και ο κ. Μπουραντάς εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων. Σε μια σύντομη διακοπή της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών που διακρίθηκαν στους αγώνες του φθινοπωρινού κυπέλλου.

Το κύπελλο του πρωταθλήματος για το έτος 2014 απονεμήθηκε από τον κ. Υπολιμενάρχη στον κυβερνήτη του σκάφους «QUASAR-DUROSTICK» κ. Σπ. Πανουτσόπουλο, στον οποίο ο Ι.Ο.Χ. απένειμε τιμητική πλακέτα για το σύνολο της ναυταθλητικής του  δραστηριότητας και την προβολή του ομίλου μας.

Με μια συμβολική πράξη αναγνώρισης ο πρόεδρος κ. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. τις δύο κυρίες του ομίλου, την κ. Κάτια  Χαϊνά και την κ. Γιώτα Τζανή για την επί σειρά ετών προσφορά τους στον όμιλο και στα μέλη του Ι.Ο.Χ.

Τα πλούσια δώρα – προσφορά του ομίλου και φίλων του – που  κληρώθηκαν και δεν παρελήφθησαν,  θα περιμένουν τους τυχερούς που τα κέρδισαν στη Γραμματεία του ομίλου.

 

jpeg111 jpeg100 jpeg101 jpeg102 jpeg103 jpeg104 jpeg105 jpeg106 jpeg107 jpeg108 jpeg109 jpeg110