Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κυβερνήτες, μέλη και φίλοι της Ιστιοπλοϊκής Οικογένειας της Χαλκίδας συναντήθηκαν το Σαββατόβραδο που πέρασε στον φιλόξενο χώρο του κέντρου Ζέφυρος με την ευκαιρία της ετήσιας χοροεσπερίδας του Ι.Ο.Χ.

Οι εραστές αλλά και οι φίλοι της Ιστιοπλοΐας, σε μια αθρόα προσέλευση, ανέδειξαν την συνάντηση αυτή στην κορυφαία εκδήλωση του Ομίλου.

Στους αξιότερους της περασμένης χρονιάς και κάτω από τα χειροκροτήματα των συναθλητών τους απονεμήθηκαν τα έπαθλα του Πρωταθλήματος και του Φθινοπωρινού Κυπέλλου των αγώνων της ανοιχτής Θάλασσας.

Με τιμητική διάκριση  στο πρόσωπο του μικρού αθλητή της Ιστιοπλοΐας Τριγώνου  Μαργωμένου Παναγιώτη, για την συμμετοχή του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τα εύσημα σε όλη την αθλητική ομάδα του Τριγώνου, η οποία με την καθοδήγηση των άξιων προπονητών κάνει περήφανο τον Όμιλο για τις διακρίσεις της στον θαλάσσιο στίβο.

Οι νέοι Ιστιοπλόοι, που με επιτυχία πέρασαν τις γραπτές εξετάσεις και τις θαλασσινές πρακτικές δοκιμασίες των σχολών αρχαρίων, προχωρημένης και αγωνιστικής ιστιοπλοΐας παρέλαβαν τα πτυχία τους από τους Δασκάλους Ιστιοπλοίας του Ομίλου κ.κ. Γιώργο Βατίκαλο και Άγγελο Ορφανό.

Η τελετή απονομών ολοκληρώθηκε με την βράβευση ενός εξαιρετικού Ανθρώπου και Δάσκαλου στη ζωή και στη θάλασσα, του Γιώργου Βατίκαλου σε αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του στον ιστιοπλοϊκό κόσμο αλλά και σε κάθε έναν από εμάς χωριστά.

Συμβολικό βραβείο το βιβλίο:

“1900 – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΔΡΟΜΟ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ”

απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αποστολόπουλο εκ μέρους όλων των μελών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας σε ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης.

Η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι οδήγησαν τους συμμετέχοντες να ξεφαντώσουν με χορό.

Μια ελπίδα: Τον επόμενο χρόνο να γλεντήσουμε και πάλι

Μια ευχή: Και τον επόμενο χρόνο να είμαστε στον αριθμό.

 

DSCN3 DSCN2 DSCN1 DSCN4 DSCN2877 DSCN2871 DSCN2859 DSCN2857 DSCN2855 DSCN2846 DSCN2841 DSCN2840 DSCN2838 DSCN2831