ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ”

Αθρόα η προσέλευση και η συμμετοχή των μελών και των κυβερνητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας στην εκδήλωση, που – κάθε χρόνο τέτοια εποχή – κλείνει τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ι.Ο.Χ. Πριν την ανέλκυσή τους για την χειμερινή περίοδο τα σκάφη του Ομίλου άνοιξαν για τελευταία φορά τα πανιά τους και αρμενίζοντας στα νερά του Ευβοϊκού υπενθύμισαν στους  στους συμπολίτες μας ότι η Ιστιοπλοΐα είναι ένας άλλος τρόπος διασκέδασης, απασχόλησης και άθλησης για μεγάλους και παιδιά.

Πολλοί φίλοι επιβιβάστηκαν στα σκάφη για να απολαύσουν μια υπέροχη μολονότι σύντομη εμπειρία, μέχρι να ετοιμαστεί η παραδοσιακή φασολάδα και τα συνοδευτικά μεζεδάκια. Οι συντροφιές των ιστιοπλόων και των φίλων τους απόλαυσαν τα φαγητά με αστεία,πειράγματα και αφηγήσεις  ιστιοπλοϊκών εμπειριών από την ναυτική τους δραστηριότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης  και περισσότερο στους αληθινούς φίλους του Ι.Ο.Χ., που με την παρουσία τους έδειξαν για ακόμα μια φορά την υποστήριξή τους στον Όμιλο.

Στις συνθήκες κρίσης και αναλγησίας η μεταξύ μας αλληλεγγύη είναι ίσως το μοναδικό μέσο για να ξεπεράσουμε την τρικυμία.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

DSC_0703 DSC_0700