ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ι.Ο.Χ. 2017

Με το τελευταίο σεμινάριο περί κανονισμών αγώνων και των πρόσφατων αναθεωρήσεων, ολοκληρώθηκε μια σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας με στόχο να περάσει εποικοδομητικά για τα μέλη του ένας δύσκολος χειμώνας.

IMG_20170329_193632 IMG_20170329_193454

Πολύ σημαντική η τεχνογνωσία που παρουσιάστηκε από τους προσκεκλημένους εισηγητές, αλλά και οι διασκεδαστικές και εορταστικές συναντήσεις που διοργανώθηκαν στο εντευκτήριο του Ομίλου που κατάφεραν να δώσουν μια αίσθηση ζωής στην διάρκεια της χειμερινής κατήφειας.

Ελπίζουμε ότι το πρόγραμμα ικανοποίησε εκείνα τα μέλη μας  παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και υποστήριξη στην προσπάθεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Κακκίτση Γιάννη (Πανιά), Μπαλάφα Γιώργο (Ιστιοφορία), Μοναστήρογλου Γιώργο (Πρώτες Βοήθειες), Καραγεώργο Διονύση (υφαλοχρώματα-Αντιόσμωση), Συκάρη Γιώργο (Κανονισμοί Αγώνων)  εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προθυμοποιήθηκαν να ανανεώσουν τις γνώσεις μας σε τεχνικά και όχι μόνο θέματα. 

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει επίσης στην συγγραφέα και ερευνήτρια της Ναυτικής Ιστορίας κ. Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου και στον κ. Λεωνίδα Τσιαντούλα Δ/ντη της υπηρεσίας ιστορίας Ναυτικού για την παρουσίαση του βιβλίου “ΤΡΙΗΡΗΣ”.

Ευχάριστο ξάφνιασμα πρόσφεραν μέλη του Εκπαιδευτικού Αρχαιοπρεπούς Οπλιτικού Αγήματος ” ΛΕΩΝΙΔΑΣ”  που αναπαράστησαν  τους μαχητές (επιβάτες) της Τριήρους με τον οπλισμό που έφεραν και την αντίστοιχη φορεσιά.