ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ι.Ο.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ι. Ο. Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας συμμετείχε στις 14 & 15 Νοεμβρίου στον Διασυλλογικό αγώνα του Ν. Ο. Αταλάντης “Περίπλους Αη Νικόλα” στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το περιφερειακό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας 2016. Εννέα αθλητές της κατηγορίας Optimist και τέσσαρες της κατηγορίας Laser εκπροσώπησαν τον Ι. Ο. Χαλκίδας στον αγώνα, στον οποίο έλαβαν μέρος τέσσαρες ακόμη σύλλογοι από τον Βόλο, το Γαλαξίδι, την Λίμνη και την Αταλάντη. Ο καιρός δεν ήταν τόσο ευνοϊκός, καθώς επικρατούσαν άνεμοι με ένταση μέχρι 6 κόμβους, με αποτέλεσμα ο αγώνας να περιορισθεί στην διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών.
Στην κατηγορία Optimist 1ος στα αγόρια τερμάτισε ο Μαργωμένος Παναγιώτης, με τον Ηλιάδη Ιούλιο και τη Γρίβα Νικολέτα να κερδίσουν στην κατηγορία κάτω των 11 ετών, ενώ στο ίδιο βάθρο ανέβηκε και ο Καρλέτσος Θάνος τερματίζοντας 3ος στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα.
Πολύ καλή παρουσία επιδείξαμε και στην κατηγορία των Laser, όπου ο Τασούλας Παναγιώτης αναδείχτηκε 2ος νικητής, συνεχίζοντας τις επιτυχίες μετά το κύπελλο του Ν. Ευβοϊκού.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος ακόμα οι αθλητές του Ι.Ο.Χ.:
Λεμπέσης Βαγγέλης, Κυλερτζής Γιάννης, Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, Πανουτσόπουλος Γιώργος και Τουλούμης Θεοφάνης στη κατηγορία Optimist, και οι αθλητές Γιαννάκος Δημήτρης, Ντούρμας Νίκος και Χατζηγεωργίου Γιώργος στη κατηγορία Laser.

 

SONY DSC            SONY DSC            SONY DSC

                       Η ομάδα των θριάμβων                                                            ΑΤΑΛΑΝΤΗ 2015       LASER                                                       ΑΤΑΛΑΝΤΗ 2015     OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ